SISÄMAALAUS LOHJA, VEIKKOLA, VIHTI, KIRKKONUMMI, ESPOO JA KOKO UUSIMAA

Koistinen Janne Tmi on luottovalinta silloin, kun etsit varmaa, asiantuntevaa ja kokenutta rakennus- ja maalaussalan ammattilaista huolehtimaan sisämaalaustöistä kohteessasi. Tarjoamme laadukkaat ja huolellisesti viimeistellyt sisämaalaukset niin yksityisten kotitalouksien kuin toisten yritystenkin sekä taloyhtiöiden tarpeisiin. 

LAADUKAS SISÄMAALAUS KOKO UUDENMAAN ALUEELLA

Minulla on pitkä kokemus sisämaalaustöistä. Työni on minulle intohimo, joka näkyy myös työni jäljessä sekä kestävässä, huolellisesti viimeistellyssä lopputuloksessa. Asiakastyytyväisyys on minulle tärkeää, jonka vuoksi perehdyn kuhunkin kohteeseen ja asiakkaaseen yksilöllisesti, mieli avoinna uusille ideoille ja ajatuksille. Osaan opastaa ja neuvoa eri tilanteissa, sekä tarjota vaihtoehtoisia, kohteeseen parhaiten soveltuvia ratkaisua pulmatilanteissa.

Perus sisämaalausten ohella tarjoan myös erikoismaalaukset sekä tehostemaalaukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistani, vastaan kysymyksiisi ja jätän tarjouksen sisämaalaustöistä mielelläni. 

PIKAYHTEYDENOTTO

Fill out my online form.

TUTUSTU PALVELUIHIMME JA KYSY LISÄÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää sisämaalauspalvelustamme. Kerron mielelläni enemmän sekä toimintatavoistani että palveluistani, ja jätän mielelläni tarjouksen tarvitsemastasi palvelukokonaisuudesta. 

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME:

AMMATTITAITOINEN SISÄMAALAUS LOHJA, KIRKKONUMMI, VEIKKOLA, VIHTI, ESPOO JA KOKO UUSIMAA

Laadukas sisämaalaus mm. alueella Lohja, Kirkkonummi, Espoo, Veikkola, Vihti, Karjaa, Karkkila, Inkoo, Vantaa, Helsinki, Hyvinkää, Hanko ja muu Uusimaa.