REMONTTIPALVELUT LOHJA, VEIKKOLA, VIHTI, KIRKKONUMMI, ESPOO JA KOKO UUSIMAA

Olipa kyseessä pienempi tai suurempi remontti tai rakennustyö, tarjoan aina laadukkaan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon. Remontit valmistuvat käsissäni aina sovitussa aikataulussa ja asiakkaan tarpeet ja toiveet yksilöllisesti huomioon ottaen. Työskentelen asiakkaan kanssa yhteistyössä aina remontin suunnittelusta viimeiseen silaukseen asti.

LAADUKKAAT REMONTIT KOKO UUDENMAAN ALUEELLA

Remonttipalveluni avulla tilasi muuttuvat viihtyisämmiksi ja tarkoitustaan paremmin vastaaviksi. Voit tilata remonttipalvelun juuri tarvitsemassasi kokonaisuudessa; tarjoamme remontit aina pienistä pintaremonteista suuriin, kokonaisvaltaisiin urakoihin helposti ja vaivattoamasti Avaimet Käteen -palveluna.

Toteutan asiakkailleni muun muassa seuraavia rakennus- ja remonttitöitä:
· Laminaattien asennukset
· Parkettien asennukset
· Kalusteasennukset
· Tasoitetyöt
· Tapetoinnit
· Muut pienremontit ja pienet rakennustyöt

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää palveluistani ja eri mahdollisuuksista.

PIKAYHTEYDENOTTO

Fill out my online form.

TUTUSTU PALVELUIHIMME JA KYSY LISÄÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää maalaus- ja remonttipalveluistani. Kerron mielelläni enemmän sekä toimintatavoistani että palveluistani, ja jätän mielelläni tarjouksen tarvitsemastasi palvelukokonaisuudesta. 

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME:

AMMATTITAITOINEN remonttipalvelu LOHJA, KIRKKONUMMI, VEIKKOLA, VIHTI, ESPOO JA KOKO UUSIMAA

Laadukas remonttipalvelu mm. alueella Lohja, Kirkkonummi, Espoo, Veikkola, Vihti, Karjaa, Karkkila, Inkoo, Vantaa, Helsinki, Hyvinkää, Hanko ja muu Uusimaa.